Rusta upp bakom kommunhuset!

Sammanfattning

Scenen bakom kommunhuset har sett sina bästa dagar. Den måste rustas upp för att skapa en trevligare miljö och öppna för nya möjligheter till utomhusaktiviteter.

Beskrivning

Scenen är både nedgången och nedsmutsad av graffiti. Med en upprustning skulle möjligheten till konserter och annan verksamhet så som första maj talare göras möjlig. Ett samarbete med gymnasieskolan Bildningen kan också vara ett alternativ för scenen. För att scenen ska bli så bra som möjligt borde en upphöjning göras, för att få ett mäktigare intryck.

Det som behövs göras för att scenen ska kunna användas är att rusta upp väggar och tak. Ett halvhjärtat försök har gjorts genom att måla färg över grafittin på väggarna. Problemet är att färgen som använts för att täcka över är inte samma färg som den bakom. Vilket gör att det ser slarvigt och halvdant ut. Det finns även eventuella elfel, där eluttag ser mycket nedslitna om inte farliga ut. Lampor saknas även i taken, och målarfärgen är bortflagnad på golvet vilket ger ett slitet helhetsintryck.


Slutligen vill vi tillägga att om inte scenen görs om går kommunen miste om otrolig potential i scenen. Att bygga om och fräscha upp den skulle även bli ett perfekt projekt för t.ex Byggprogrammet på Bergska skolan.

Bifogade filer

document IMG_9111.jpeg Ladda ner

Direktlänk till eFörslaget

https://finspang.demokratiportalen.se/eforslag/scenbakomkommunhus

Skriv under e-förslaget

Detta e-förslag går inte att skriva under längre eftersom slutdatumet har passerat.

Onlineunderskrifter

Nr. Namn Datum Kommentar
Information

Status

Avslutad

Förslagsställare

julia winqvist

Startdatum

2015-05-07

Slutdatum

2015-06-05

Målgrupp

Allmänt

Signaturer

0 onlineunderskrifter
0 pappersunderskrifter